Thermaltake Level 10 ja SilverStone Fortress 2: tämän hetken kotelovalinnat?

Artikkelin kirjoittaja: Panu Roivas | 0 kommenttia

Level 10 Sisukset



Takapaneelin irroitus on tehtävä johdotusta varten, sillä osiot kotelon vasemmalla puolella ovat kokonaan erilliset.



Tältä näyttää vasen puoli kokonaan avonaisena emolevy, virtalähteen kori ja 5,25" ulkoinen asemapaikka asennettuna. Thermaltake sisältää samat SSI CEB- ja CPU-jäähdyttimen asennusreiät jotka näimme jo SilverStonen Fortress 2:ssa. Kahta ylimääräistä paria dual-CPU bolt-trough -menetelmän asennusreikää ei ole dokumentoitu.



Huomaa kuinka vain kahdessa ylimässä kovalevypaikassa näkyy "jotain". Nämä ovat kaksi hot-plugattavaa liitintä ja kaksi 60 mm tuuletinta. Kun Level 10 lähtee tehtaalta, siihen sopii vain kaksi kiintolevyä.



Myös Thermaltake SilverStonen tapaan ei välitä high-end käyttäjien varastointitarpeista, sillä liittimet tukevat vain SATA-levyjä vaikka SAS-liittimet eivät maksaisi juuri enempää. Thermaltake sisältää "kaksi kertaa enemmän" hot-plugeja, mutta SilverStonen standardijohtojen korvaaminen on huomattavasti helpompaa sen avoinaisen kehikkomallin ansiosta. Puuttuvat liittimet ja SAS-tuen puuttuminen ovat merkittäviä puutteita molemmilta valmistajilta premium-markkinan huomioon ottaen.

Kommentoi artikkelia