Thermaltake Level 10 ja SilverStone Fortress 2: tämän hetken kotelovalinnat?

Artikkelin kirjoittaja: Panu Roivas | 0 kommenttia

Thermaltake Level 10



Thermaltake Level 10 Gaming Station pohjautuu BMW DesignworksUSAn palkittuun muotoiluun, mutta poikkeaa siitä lähinnä halvemmalla viimeistelyllä ja tuotantomenetelmillä. Poissa ovat kiillotettu maali ja värjätyt päätyosat jotka on korvattu tasaisella viimeistelyllä ja tarkkuusleikatulla alumiinilevyillä. Jäljelle jääneet pyöreät reunat on prässätty kahteen suuntaan kolmen sijaan, poistaen tarpeen kalliille muoteille. Nämä halvemmat tuotantoelementit ovat luultavasti kohtuullisia kompromissejä pitääkseen tämän matalan tuotantomäärän tuotteen hinnan alle 1000$.



Nyt saattaisi olla hyvä aika huomauttaa Level 10 potentiaali tehotyöasemakotelona, erityisesti suunnittelutoimistoissa joissa ulkoinen olemus saattaa antaa etua muuten yhtä hyvään kilpailijaan nähden. Työasemaluokan rauta sopii helposti kun kotelon sunnittelu mahdollistaa jopa EATX-emolevyjen asennuksen. Kotelossa on myös kahdeksanpaikkainen liitäntäpaneeli johon saa mahdutettua helposti jopa neljä näytönohjainta isoimpaankin yksityiseen Tesla supertietokoneeseen.



Tässä kohtaa kyseenalaistamme siis Game Station -teeman, sillä pelaajat yleensä laittavat toiminnallisuuden muotoilun edelle. Vaikka kotelo voi mahduttaa Quad-SLI tai Quad-Crossfire -ratkaisut, siihen ei voi mahduttaa suurta vesijäähdytysjärjestelmää jotka moni halvempi tuote hyväksyy helposti. Ylikellottajat ovat siis ilmajäähdytyksen armoilla, sillä pienimmät vesijäähyt eivät pysty vastaamaan tehokkaan ilmajäähdytyksen voimaan.



Kaksi lukkoa takana ja laippa pohjassa varmistavat Level 10 olevan tarpeeksi suojassa julkisessakin tilassa, mutta etupaneelin avainten puute tarkoittaa paikallisen tietosuojan toteuttamista vain ohjelmallisesti. Virta ja reset, kuuloke, mikrofoni sekä eSata ja neljä USB-porttia ovat helposti käyttäjän yletettävissä.

Kommentoi artikkelia