Testissä Nvidia GeForce GTX 780: Titan sai uuden pikkuveljen

Artikkelin kirjoittaja: Chris Angelini Artikkelin suomentaja: Teemu Laitila

Yhden kortin testit: Crysis 3




GeForce GTX 780 yltää taas lähes Titanin nopeuksiin eikä 31 prosentin nopeuslisä GeForce GTX 680:n verrattunakaan ole huono suoritus, vaikka erotus onkin pienempi kuin yli 40 prosentin lisähinta, jonka Nvidia veloittaa.



Näillä asetuksilla pelattaessa paras mahdollinen näytönohjain on selvästi GeForce GTX 690. GeForce GTX 780 ja Titan ovat erittäin tasaväkisiä, mutta paikoitellen alle 30 FPS tasolle tippuvat nopeudet kertovat tarpeesta kääntää asetuksia pienemmälle sulavaa pelikokemusta varten.

Huonot ruudunpäivitysnopeudet näkyvät Crysis 3:ssa erityisesti kun yrittää juosta ja ampua samaan aikaan. Hidas ruudunpäivitys aiheuttaa lagia, jonka vuoksi osumatarkkuus kärsii. Näillä asetuksilla peli pyörii hyvin ainoastaan Nvidian useamman kortin kokoonpanoilla.



Radeon HD 7970:n ja kahden piirin 7990:n keskimääräinen latenssi on lähes identtinen, mutta 7990:n 99 persentiilin tulos on selvästi huonompi.

Samankaltaisia tuloksia tarjoaa GeForce GTX 690, joka pärjää keskimäärin erittäin hyvin, mutta 99 persentiilin tulos on 7990:n luokkaa.

Nvidian GeForce GTX 780 pärjää hyvin ruutujen suoltamisessa ulos tasaiseen tahtiin, vaikka suorituskyky ei ihan riitäkään parhaaseen mahdolliseen pelikokemukseen näillä asetuksilla.

Kommentoi artikkelia