Kooste: neljä Radeon HD 6850 1GB -mallia vertailtuna

Artikkelin kirjoittaja: Teemu Laitila

PowerColor PCS+ AX6850 1GBD5-PPDHG


Testin toinen korkeimmilla kelloilla pyörivä PowerColorin PCS+ AX6850 1GBD5-PPDHG sisältää ilmaisen latausoikeuden Call of Duty: Modern Warfare –pelille.



Kortti itsessään sisältää nelivaiheisen jännitteensäädön tukemaan korkeita kellotaajuuksia 21,5 cm:n (8,5”) pituisella piirilevyllä. Muilta osin piirilevy on identtinen MSI:n version kanssa ja myös kortin päädyn ja virtaliittimen välimatka on noin 21,9 cm. Jäähdytysjärjestelmän päälle asennettu muovinen kotelointi kasvattaa kokonaispituuden noin 22,6 cm:n.



820 MHz:n kellotaajuus GPU:lla ja GDDR5-4400 varmasti nostavat PCS+ AX6850 1GBD5-PPDHG –mallin ruudunpäivitysnopeuksia tasoille, joita ei saavuteta MSI:n vastaavalla kolmivaiheisella suunnittelulla. Hieman kookkaampi jäähdytyssiili auttaa pitämään lämmöntuoton kurissa.



PowerColor ei vielä tarjoa erillistä sovellusta sen korttien ylikellottamiseen, mutta käyttäjille on tietenkin tarjolla kolmannen osapuolen ratkaisuja.



Rekisteröimällä PCX+ AX6850 1GBD5-PPDHG –korttinsa käyttäjät saavat kuukauden VIP-passin verkossa pelattavaa link ] ” target=”_blank”>SuperStar Racing –formulapeliin.

Kommentoi artikkelia