Asukselta äärimmäisen ohut tehokannettava – Paksuutta vaivaiset 11,9 milliä

Manu Pitkänen
30. toukokuuta, 2016 14:33

Viime vuonna markkinoille ilmestyi niin ohuita ultrabook-kannettavia, että silloin oli vaikea uskoa kannettavien voivan ohentua enää siitä. Asus näyttää kuitenkin esimerkkiä, että kannettavista voidaan vielä viilata vielä ylimääräistä "läskiä" pois.
Uusi Zenbook 3 -kannettava painaa vain noin 910 grammaa ja paksuutta sillä on vaivaiset 11,9 millimetriä. Esimerkiksi viime vuonna julkaistu ZenBook UX305 on 12,9 millimetriä paksu ja se painaa noin 300 grammaa enemmän kuin Zenbook 3. Sulavalinjaisesta muotoilusta huolimatta Zenbook 3 ei ole mikään nuhapumppu, vaan halvimmastakin mallista löytyy Intelin Core i5 -suoritin ja kalleimpaan malliin saa Intel Core i7 -prosessorin. Tehokkaita suorittimai jäähdytetään maailman ohuimmaksi (3 mm) kuvaillulla tuulettimella.
Zenbookissa on lähes koko kannen kattava 12,5 tuuman näyttö, joka on päällystetty vielä Corningin Gorilla Glass 4 -lasilla. Saataville tulee värivaihtoehdot Royal Blue, Rose Gold ja Quartz Grey. Computexissa esitellyn tietokoneen suositushinnat alkavat 999 dollarista.

Lue myös nämä
Tägit
Asus ultrabook Asus Zenbook Windows 10 Asus Zenbook UX305FA Asus Zenbook 3
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.